R-WebDesign

Betaalbare en professionele websites voor ZZP, Vereniging en MKB.

Wie is R-WebDesign?

 

R-WebDesign uit Apeldoorn is opgericht door Ryan Mulder. Wat begonnen is als een hobby is uitgegroeid naar een specialist in webdesign. R-WebDesign staat voor verandering, een frisse kijk op webdesign.

En dat tegen een betaalbare prijs.

Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen van websites voor:

  • de ZZP’r
  • Verenigingen
  • het MKB-bedrijf

Uiteraard is ook een persoonlijke website mogelijk.

R-WebDesign is flexibel en creatief en staat voor een persoonlijk, snel en prettig contact.

Ryan Mulder

Ryan Mulder

WebDesigner

Mijn werkwijze in 5 stappen

Stap 1. Inventariseren

idea

 

In het intakegesprek bespreken we de wensen, ideeën en eisen die u hebt ten aanzien van uw website. Wat is uw doelgroep, welke websites spreken u aan, welke juist niet, welk beeld heeft u voor ogen?
Ook de indeling van de website komt aan de orde. Dit is belangrijk om een idee te krijgen van de omvang van de website. R-WebDesign kan u adviseren over een eventuele domeinnaam, de hosting, het schrijven van de teksten en de eventuele extra mogelijkheden. Het intakegesprek vindt meestal plaats bij de opdrachtgever. De fase is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

 

 

Stap 2. Offerte

Offerte-icon

Na het intakegesprek wordt er een passende offerte voor u opgesteld. Zo duidelijk mogelijk wordt hierin aangegeven wat de prijs van de verschillende onderdelen zal zijn en wat u van R-WebDesign kunt verwachten. Wanneer u akkoord gaat met deze offerte maakt R-WebDesign voor u een conceptpagina (website ontwerp).

 

Stap 3. De bouw van uw website

build

De conceptpagina is het uitgangspunt voor de verdere bouw van uw website en wordt daarom uitgebreid met u besproken. Als u zowel het functioneel- als het grafisch design hebt goedgekeurd, kan met de verdere bouw van uw website worden begonnen. U ontvangt een factuur met een aanbetaling zoals in de offerte fase is besproken. R-WebDesign stelt een voorlopig internetadres beschikbaar waarop u zelf de bouw van uw website kunt volgen.

 

 

Stap 4. De oplevering van uw website

ok

Nadat u de website hebt goedgekeurd, wordt uw nieuwe website op internet geplaatst. In de eerste maand na oplevering kunt u nog steeds allerlei kleine wijzigingen doorgeven. Er zullen hier geen verdere kosten aan verbonden zijn. R-WebDesign zal u begeleiden om uw website zo hoog mogelijk bij Google te laten eindigen. Ook het instellen van uw e-mailprogramma met uw nieuwe e-mailadres(sen) behoort tot deze fase. U krijgt zonodig instructies over het beheren van uw website met een beknopte handleiding. Nadat deze fase is afgerond ontvangt u de factuur met het restbedrag.

 

Stap 5. Onderhoud, back-ups en updates

Apps-system-software-update-icon

De gegevens van uw website worden vastgelegd in een database. Het is daarom raadzaam regelmatig een back-up te maken van uw gegevens. U kunt R-WebDesign laten zorg dragen voor deze back-ups. Vraag naar de mogelijkheden van een onderhoudscontract.
Als u een onderhoudscontract afsluit, zal R-WebDesign er voor zorgen dat de laatste beveiligingsupdates, die noodzakelijk zijn voor de continuïteit van het bestaan van uw website, worden geïnstalleerd. Ook worden er dan regelmatig back-ups gemaakt. Elke maand ontvangt u een rapportage over de geïnstalleerde updates en de gemaakte back-ups.

 

 

Contactgegevens

R-WebDesign
Roggestraat 139
7311 CC Apeldoorn
E: contactformulier

Sociale Media